Transforma-ti casa cu trucuri simple de la designeri celebri!

Decorarea casei Fashion Lifestyle
Interior design of a dining room

1. 5 idei de design interior de la designeri celebri pentru a-ti transforma casa

Ai visat vreodata la o casa de vis, dar nu ai stiut cum sa o amenajezi? Designerii celebri au trucuri simple care pot transforma orice locuinta intr-un spatiu elegant si confortabil. Iata cateva idei de design interior pe care le poti folosi pentru a-ti transforma casa intr-un adevarat sanctuar.

Primul pas este sa alegi culorile potrivite pentru fiecare camera. Designerii celebri recomanda utilizarea culorilor neutre, precum alb, gri sau bej, pentru a crea un decor minimalist si elegant. De asemenea, poti adauga accente de culoare prin utilizarea unor perne decorative sau tablouri cu motive vibrante.

In al doilea rand, trebuie sa ai in vedere lumina naturala. Designerii celebri recomanda utilizarea perdelelor si draperiilor transparente, care permit patrunderea luminii naturale in camera. De asemenea, poti adauga oglinzi pe pereti pentru a reflecta lumina si a crea iluzia unui spatiu mai mare.

Un alt truc simplu este sa alegi mobilierul potrivit. Designerii celebri recomanda utilizarea pieselor de mobilier cu linii simple si elegante, care sa se potriveasca perfect cu stilul casei tale. De asemenea, poti adauga cateva piese de mobilier statement, precum un fotoliu colorat sau o masa de cafea inedita, pentru a adauga personalitate spatiului tau.

Nu uita de organizare! Designerii celebri recomanda utilizarea solutiilor de depozitare inteligente pentru a-ti mentine casa ordonata si curata. Poti folosi cutii de depozitare, rafturi sau dulapuri incorporate pentru a ascunde lucrurile care nu iti sunt necesare.

Nu in ultimul rand, nu uita de detalii! Designerii celebri pun mare accent pe accesorii precum perne decorative, covoare, tablouri sau plante de interior. Aceste mici detalii pot transforma complet atmosfera unei camere si pot adauga un strop de personalitate spatiului tau.

2. Descopera trucurile de amenajare ale designerilor celebri pentru o casa de vis

In cautarea unei case de vis? Designerii celebri au trucuri de amenajare care pot transforma orice locuinta intr-un spatiu elegant si sofisticat. Descopera cateva dintre secretele lor pentru a-ti crea casa de vis!

Primul pas este sa creezi un spatiu deschis si luminos. Designerii celebri recomanda demolarea peretilor care separa bucataria de living sau de dining, pentru a crea un spatiu fluid si luminos. De asemenea, poti utiliza oglinzi pe pereti sau piese de mobilier lucioase pentru a reflecta lumina si a crea iluzia unui spatiu mai mare.

In al doilea rand, trebuie sa alegi culorile potrivite. Designerii celebri recomanda utilizarea culorilor neutre, precum alb, bej sau gri, pentru a crea un decor minimalist si elegant. De asemenea, poti adauga accente de culoare prin utilizarea unor perne decorative sau tablouri cu motive vibrante.

Un alt truc este sa folosesti materiale naturale. Designerii celebri recomanda utilizarea lemnului, pietrei sau a materialelor textile naturale pentru a crea un spatiu cald si primitor. Poti adauga pereti din lemn, pardoseli din piatra sau draperii din bumbac pentru a aduce natura in casa ta.

Nu uita de iluminat! Designerii celebri recomanda utilizarea iluminatului indirect pentru a crea o atmosfera intima si relaxanta. Poti folosi spoturi de lumina ascunse in tavan sau iluminat ambiental pentru a accentua anumite zone ale casei tale.

Nu in ultimul rand, nu uita de confort! Designerii celebri recomanda utilizarea mobilierului confortabil, cu forme ergonomice si materiale de calitate. Poti adauga perne decorative si covoare moi pentru a crea un spatiu primitor si relaxant.

3. Cum sa-ti redecorezi locuinta cu ajutorul trucurilor simple ale designerilor celebri

Vrei sa-ti redecorezi locuinta, dar nu stii de unde sa incepi? Designerii celebri au trucuri simple care pot transforma orice locuinta intr-un spatiu elegant si modern. Iata cateva idei pe care le poti folosi pentru a-ti redecora locuinta.

Primul pas este sa alegi un stil. Designerii celebri recomanda sa alegi un stil care sa se potriveasca cu personalitatea ta si cu spatiul pe care il ai la dispozitie. Poate fi un stil minimalist, industrial sau scandinav, de exemplu. Alege mobilierul, culorile si accesoriile in concordanta cu stilul ales.

In al doilea rand, trebuie sa ai in vedere lumina. Designerii celebri recomanda utilizarea iluminatului indirect pentru a crea o atmosfera intima si relaxanta. Poti folosi spoturi de lumina ascunse in tavan sau lampa de masa cu lumina calda pentru a accentua anumite zone ale casei tale.

Un alt truc simplu este sa utilizezi textile pentru a adauga culoare si textura spatiului tau. Designerii celebri recomanda utilizarea pernelor decorative, covoarelor moi sau draperiilor cu imprimeuri interesante pentru a aduce un strop de personalitate in casa ta.

Nu uita de organizare! Designerii celebri recomanda utilizarea solutiilor de depozitare inteligente pentru a-ti mentine casa ordonata si curata. Poti folosi cutii de depozitare, rafturi sau dulapuri incorporate pentru a ascunde lucrurile care nu iti sunt necesare.

Nu in ultimul rand, nu uita de detalii! Designerii celebri pun mare accent pe accesorii precum tablouri, plante de interior sau oglinzi decorative. Aceste mici detalii pot transforma complet atmosfera unei camere si pot adauga un strop de personalitate spatiului tau.

Distribuie Articolul